dijous, 2 de febrer del 2012

Pintures a l'oli al Centre Cívic Joan Oliver "Pere Quart"

Entenem que potser cal una explicació de tot això. Idees confuses, pluja d'opinions, anys que trontollen. En un intent de mostrar art arternatiu; presentem la nostra proposta que avui comença amb l'expressió d'una dissenyadora de moda que sempre ha fugit a través de la seva passió per la pintura. Un recorregut pels racons expressius dels centres cívics de la ciutat de Barcelona
  
De dimensions diminutes però vibracions enèrgiques. Carmen Montero exposa una col·lecció de pintures a l'oli de l'1 al 28 de febrer al centre cívic Joan Oliver "Pere Quart" del barri les Corts. És cert, només hi trobem petits tastos i se'ns fa caòtica la distribució i la barreja escollida; una mostra que es perd entre anuncis de tallers, d'obres de teatre o d'ofertes variades.

Les parts són clares: art digital, pintures a l'oli, fotografia, gravats. Cadascuna amb el seu encant femení. Rostres dibuixats entre tristos i melancòlics de dones blanques acolorides amb teixits -collages explicats amb una llegenda de quadradets de roba-. Es palpa la seva professió. Mirades que et recorden instants on tu has sentit allò. Un dolor calmat amb colors dolços i suaus, pàl·lids.

Tant les fotografies com els gravats són en blanc i negre, però mentre les primeres són directes i contundents; són realitat. Els segons només busquen la intuïció difuminada; són eteris. De la mateixa manera que els quadres anteriors, aquests transmeten serenor i delicadesa, tot i que hi podem arribar a sentir un bri de por o de misticisme. 

Penjats com en un aparador, les parets es vesteixen amb una línia artística ben curiosa i inquietant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada