dijous, 2 de febrer del 2012

La Farinera del Clot inaugura “Les xarxes del desig”


L'estàtua principal, fabricada amb tècnica làser
Aquesta tarda s’ha obert al públic l’exposició dels artistes catalans Luís Díaz i Pep Montserrat Martí al Centre Cultural de La Farinera del Clot entre l’expectació d’una quarantena de persones. L'obra, que estarà disponible des d’avui fins el proper dia 25 de febrer, pretén representar l'efecte social de la informació massiva i les seves conseqüències en el comportament humà.

La instal·lació està dividida en tres parts. En la primera els espectadors troben un projector que representa l’arribada d’informació enganyosa; en la segona, tres pantalles que mostren l’anàlisi social dels missatges rebuts i, per últim, la gran estàtua que simbolitza la consciència. “Volíem plasmar que d’alguna manera tothom té les eines per decidir que és el millor, malgrat aquestes onades d’informació destructiva, la intenció és transmetre un missatge positiu”, remarquen els creadors.

Els assistents d'aquesta tarda han quedat molt satisfets amb el que han vist, "és original i et fa reflexionar, val la pena". Aquesta és la segona oportunitat que tindrà el públic de veure “Les xarxes del desig”, una exhibició artística completament gratuïta que ja va ser present el desembre passat a l’Espai Jove “Kesse” de Tarragona durant quatre setmanes. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada