diumenge, 11 de març del 2012

Can Felipa comença un taller d'intrusisme visual emmarcat en l'exposició "Àmbits d'intrusió"

Entrada a l'exposició /Maria Corrales

Jorge Luis Marzo (antropòleg, Historiador de l’Art i professor a l’escola Elisava/UPF) va començar aquest dissabte el taller d’intrusisme visual a Can Felipa. L’objectiu d’aquesta pràctica és el de concebre i produir art fora de l’espai codificat que suposen les galeries. És a dir, una reflexió sobre com l’espai ens afecta a l’hora de consumir art. Les sessions es duran a terme els dissabtes 10, 17 i 24 de març d’11 a les 14h al centre cívic.

Aquest taller s’emmarca dins de l’exposició “Àmbits d’intrusió” la qual també pretén reflexionar sobre com l’art i les imatges (o el poder) s’endinsen en les nostres vides repercutint-nos socialment. Set artistes conformen la mostra sota un mateix tema, però amb objectius i enfocaments diferents.


Part de l'exposició a través d'elements audiovisuals per Raquel Friera /Maria Corrales

Raquel Friera pretén “explorar els mecanismes de poder que controlen i articulen l’experiència” sobretot a través els dispositius. Cristina Garrido se centra en la producció de mercaderies i en com el capitalisme atorga valor afegit als objectes. Núria Güell està interessada en “detectar els abusos permesos per la legalitat establerta”. Aquesta llista la completen Carlota Polo, Antònia del Río i Leonor SerranoRivas.

El comissariat ha estat dut a terme per Álvaro de los Ángeles i es podrà visitar fins el 31 de març.

Can Felipa
Bloc de Jorge Luis Marzo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada