divendres, 9 de març del 2012

El Centre Cívic Parc Sandaru inaugura l'exposició sobre gènere Luna Llena

El Centre Cívic Parc Sandaru va inaugurar ahir l'exposició d'Art Contemporani Luna Llena sobre tamàtica de gènere coincidint amb el dia de la dona treballadora. L'exposició va a càrrec dels autors Florencia Aliberti, Jesús Pedro Pacheco Mariscal, Susana Alonso i Kilomba els quals intenten buscar una reflexió sobre els estereotips que rodegen el gènere.

Obra de Kilomba exposada a Luna Llena /Maria Corrales

La inauguració és va dur a terme ahir a les 8 de la tarda i va comptar amb la música del Dj Travel Cook que complementava la seva actuació amb projeccions vàries també sobre la problemàtica de gènere. Tot aquest conjunt d'arts i l'exposició en concret pretenen anar més enllà dels clixés atribuïts a la dona i traspassar els límits preconcebuts.

Obra de Florencia Aliberti exposada a Luna Llena /Maria Corrales


Les diferents tècniques utlitzades per a aquesta funció van des del collage fins al dibuix tradicional, però totes pretenen fer arribar un missatge sota un tema comú. Durant aquests dies s'han engegat diversos espais relacionats amb la temàtica de gènere per commemorar el 8 de març com la que s'inaugura avui al Centre Cívic La Farinera (el Clot). L'exposició Luna Llena es podrà visitar fins al 29 de març. 

Obra de Susana Alonso exposada a Luna Llena /Maria Corrales

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada