dilluns, 12 de març del 2012

El Centre Cívic Matas i Ramis inaugura l'exposició "Íntim"


Els assitents a la inauguració comentant les obres de la mostra
L'exposició "Íntim" dels pintors catalans Lídia Sainz i Josep Cortés ha quedat inaugurada aquesta mateixa tarda al Centre Cívic Matas i Ramis d'Horta-Guinardó davant l'expectació d'una vintena de persones. Els artistes han presentat una col·lecció de pintures i collage que estarà oberta al públic fins el proper 24 de març.

La mostra compta amb un total de 13 obres de tots dos artistes. "Amb aquesta exposició volem expressar els diferents estats de la matèria que són a la natura i a l'esperit, per poder arribar a transformar la realitat canviant, sigui en forma d'al·legoria o d'abstracció", afirmen.

La col·lecció està formada per obres molt diverses, des de quadres que rememoren el dia de la mort de Jonh Lenon fins a homenatges pictòrics que recorden a les víctimes catalanes del camp de concentració nazi de Mauthausen-Gusen. "Cada quadre té la seva història, però el conjunt vol mostrar els nostres pensaments més íntims, per això es diu així l'exposició", confessa un dels autors, Josep Cortés.

Quadre sobre el dia de la mort de Lenon
Homentage a les víctimes catalanes de Mauthausen

Els assistents a la inauguració d'aquesta tarda han quedat molt sorpresos i satisfets amb l'exposició, tot i que alguns han afirmat que "no entenem gaire el significat de les obres". Aquesta és la primera vegada que el públic pot gaudir d'aquest recull de quadres.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada